NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep, în finală la Melbourne. Își știe deja adversara, după ce Naomi Osaka s-a retras

Simona Halep (locul 20 WTA, 30 de ani) s-a calificat sâmbătă în finala turneului Melboure Summer Set 1, după ce a învins-o fără dificultate pe chinezoaica Qinwen Zheng (locul 126 WTA, 19 ani), care, venită din calificări, reușise să ajungă în semifinale.

Meciul a durat o oră și 25 de minute și s-a încheiat după două seturi, 6-3, 6-2, adjudecate de Simona Halep. Experiența în competiții a fostului lider mondial s-a văzut în fața mai tinerei adversare, pe care a întâlnit-o pentru prima dată.

Spre deosebire de meciul precedent, serviciul Simonei Halep a fost mult mai bun, iar sportiva a câștigat așezat, dozându-și efortul. „Azi am jucat mai bine”, a recunoscut ea la mini-interviul de pe teren, de la finalul partidei. Cu toate acestea, a avut și momente de nervozitate în care a dat cu racheta de pământ sau s-a certat pe ea însăși. „Alergi prea mult, joci haotic, parcă ești la maraton”, a strigat Halep la scorul de 3-2, relatează digisport.ro.

După un an 2021 marcat de accidentarea care a ținut-o departe de terenul de joc pentru câteva luni, Simona Halep ajunge în finală, a 41-a din cariera sa,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

SCM Petrotub Roman – CSM Kosarom Pașcani 0-0. Formația locală termină campionatul pe prima poziție și pleacă cu șansa a IV a în playoff

Răzvan Grecu

CSM Pașcani, debut cu înfrângere în prima etapă a returului! (VIDEO)

Marius Parteni

A început Cupa Instituțiilor la fotbal

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site