NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Documentele pe care avocații lui Novak Djokovic le-au depus la instanță. Cum a primit sportivul scutirea medicală de la vaccinare

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia după o infecție cu SARS-CoV-2 în 16 decembrie, spun avocații săi în documentele depuse sâmbătă la instanță.

Avocații starului au spus că Dkokovic a avut COVID-19 în 16 decembrie, potrivit BBC.

În documentele instanței publicate sâmbătă, avocații lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară pentru a intra în țară și i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea COVID” de către Tennis Australia din cauza infecției sale recente.

În documente, avocații lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară pentru a intra în țară și i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea Covid” de către Tennis Australia din cauza infecției sale recente.

  

Documentele precizează că certificatul consemna că, la 14 zile de la testarea pozitivă în decembrie, jucătorul „nu a avut febră sau simptome respiratorii de Covid-19 în ultimele 72 de ore”.

Scutirea lui Djokovic a fost acordată de două comisii medicale independente angajate de Tennis Australia, și statul Victoria, au susținut avocații.

Totodată, ei au cerut ca sportivul să fie mutat într-un „loc mai potrivit”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Michael Schumacher împlinește 53 de ani. Starea fostului campion mondial rămâne neclară la 8 ani de la accidentul de schi

Redacția

Câștigătorii Cupei „Moș Crăciun” la fotbal

Irina Gherasim

Victorie la scor. CSM Kosarom-Sporting Suceava 9-3

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site