NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sighiartău: Ludovic Orban are poziţionări anti-PNL. Mulţi membri PNL privesc cu stupoare la declaraţiile preşedintelui PNL

Sighiartău a declarat, duminică seară, la Digi 24, că are impresia că Ludovic Orban este alături de Dan Barna şi Dacian Cioloş în declaraţii publice.

“Dânsul este preşedintele PNL şi îşi doreşte să ajungă preşedinte iarăşi PNL, candidează pentru această funcţie. Iar el are poziţionări anti-PNL dacă stăm să ne uităm. Am impresia că este alături de Dan Barna şi Dacian Cioloş în declaraţii publice. Această criză a fost declanşată din cauza USR PLUS. Inclusiv domnul Ludovic Orban, care acum spune altceva, în cadrul unui Birou Permanent Naţional a votat pentru susţinerea domnului Florin Cîţu în această dispută guvernamentală. Sigur că Ludovic Orban este în campanie internă şi se comportă ca şi cum nu ar mai avea nimic de pierdut, însă, din păcate, mulţi membri PNL privesc cu stupoare la ce se întâmplă şi la declaraţiile preşedintelui PNL care are poziţionării anti-PNL şi nu cred că este în regulă. Chiar îmi pare rău că am ajuns în situaţia aceasta”, a declarat secretarul general al PNL.

Întrebat ce părere are despre declaraţiile critice ale lui Ludovic Orban la adresa lui Klaus Iohannis, Robert Sighiartău a declarat: “Nu le înţeleg pentru că domnul Klaus Iohannis l-a numit pe domnul Orban de două ori prim-ministru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

(FOTO) Protest și la Serviciul Județean de Ambulanță Iași

Redacția

Ludovic Orban: „Cîțu m-a pensionat, dar m-a băgat el în politică să spună când o să ies? Nu îi este rușine un pic? Eu sunt de 30 de ani în PNL, mi-am dedicat viața promovării intereselor PNL”

Redacția

Ghinea a găsit „principala sursă de tensiune din coaliţie”: congresul PNL. „Să se termine odată coşmarul acesta”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site