NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sfâșiată de un câine lup al unei rude

O femeie de 42 de ani din Iași, venită în vizită la o verișoară din Pașcani, a trecut prin clipe de groază. Ea a fost mușcată de un câine lup, deținut de rudele sale, în momentul în care s-a apropiat de animal ca să îl hrănescă. Femeia a ieșit singură în curte să îi dea mâncare crezând că nu va păți nimic și că animalul este blând. Din păcate nu a fost așa.

Lenuța Turcu, de 42 de ani, a mers încrezătoare să hrănească câinele, doar că atunci când s-a apropiat de el acesta a atacat-o. Animalul a mușcat-o de cot și genunchi. Țipetele femeii au fost auzite de rudele din casă, care au venit într-o fugă să o scape din colții animalului.

Aceiași soartă a avut-o și verișoara femeii atacate, dar rănile nu au necesitat spitalizarea. Lenuța Turcu a fost transportată la Spitalul Municipal, unde a rămas internată pentru îngrijri medicale.

  

”Rănile erau destul de serioase. A necesitat internare pentru a-i fi suturate rănile și a primit tratament de specialitate”, ne-a declarat Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

DRAGOBETE în stil licean, marca CF Unirea (VEZI VIDEO)

Răzvan Grecu

Reguli de aplicat când alergi pe timp rece. Cât sunt de importante hainele tehnice

Redacția

Femeie cu tulburări de personalitate, trimisă la Socola

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site