NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Sezonul cald, preferatul agresorilor!

Odată cu încălzirea din ce în ce mai pronunțată a vremii, numărul persoanele care se aleg cu diverse traumatisme prin agresiune crește direct proporțional cu gradele Celsius din termometre.

 

Atât tinerii, cât și adulții, nu de puține ori, uită măsura consumului de alcool și se trezesc pe patul de spital al Compatimentului de Primiri Urgențe, cum este cel de la Spitalul Municipal Pașcani.

Vorbim despre un tânăr de 20 de ani din Todirești, care a luat contact cu mediul spitalicesc pășcănean în urma unei astfel de agresiuni. În urma încăierării cu 3 tineri din localitatea Dumbrăvița, victima s-a ales cu un traumatism cranio-facial și o contuzie toracică, motiv pentru care a rămas internat cu foaie de zi la secția Chirurgie.

Pe de altă parte, în ultima zi a săptămânii, un alt asemenea caz a ajuns în vizorul medicilor.

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Ruginoasa, a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani în urma unei agresiuni la ceva mai serioase. Victima suferise un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de antebraț și unul de coloană lombară, rămânând, de asemenea, internat cu foaie de zi pe secția Chirurgie.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

De ce e bine să păstrezi cojile de ouă după Paște! Iată câteva idei

Redacția

Tragediile revoltătoare petrecute la Spitalul din Pașcani, sub lupa ministrului Sănătății

Redacția

Ședință la Cotroceni pe tema măsurilor de gestionare a epidemiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site