RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei au ordonat angajaților din subordine să strângă câinii de pe străzi, dar acestora le lipsesc lasourile și mijlocul de transport

Administrația a renunțat de ceva vreme la serviciile societății EcoSalubritate de prindere a câinilor comunitari, pe motiv că nu puteau fi suportate costurile prea mari pentru prinderea unui animal. De atunci, adică de mai bine de patru luni de zile, patrupedele se plimbă nestingherite pe stradă și atacă cetățenii.

 

Responsabili de această activitate sunt, la acest moment, angajații serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei. Aceștia trebuie să prindă câte cinci patrupede pe zi și să le ducă la padoc. Asta începând de astăzi. Problema este aceea că până la acest moment angajații serviciului nu au avut cu ce să își facă treaba. Ei nu dispun de acele lasouri necesare și nici de un un mijloc de transport adecvat. Puținii câini care au fost prinși până acum au fost transportați la padoc cu mașina unui inginier. ”Este adevărat că până acum au fost probleme, în sensul că nu aveau dotarea și mijloc de transport. De astăzi cei responsabili au ca sarcină să prindă câte cinci câini pe zi. Cei de la Gospodărie Comunală s-au organizat și vor începe treaba”, a subliniat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

Numărul câinilor de pe străzi este unul destul de mare, după cum se poate vedea. Cetățenii municipiului sunt deranjați de faptul că aceștia nu sunt strânși și duși în padoc, ținând cont de faptul că mulți sunt agresivi. Spre exemplu, în apropierea școlii “Iordache Cantacuzino” sunt aproximativ zece câini, care, pe timpul zilei stau chiar în curtea unității de învățământ. Foarte mulți pășcăneni ne-au sunat la redacție și ne-au reclamat faptul că au fost atacați de acești câini.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primăria Pașcani a publicat lista străzilor pe care se vor face investiții de extindere și modernizare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare!

Răzvan Grecu

Cele mai importante opinii după ultima dezbatere de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani! (Video)

Marius Parteni

Dezinsecție și deratizare abia pe la mijlocul lunii iulie. 11 lei de apartament

Marius Parteni
Încarcă...