NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință tensionată de Consiliu Local la Mircești: Opoziția vrea schimbarea viceprimarului (VIDEO)

Dispute verbale între primar și consilieri în ședința legislativului din Mircești. Totul a pornit de la un proiect de hotărâre care privea schimbarea din funcție a viceprimarului localității.

 

Un grup de cinci consilieri locali de la UNPR au inițiat un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Cristian Antoane, nemulțumiți de activitatea acestuia. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, la propunerea secretarului de ședință, care a susținut că nu există avizele comisiilor de specialitate. Acestea nici măcar nu s-ar fi desfășurat, după cum au spus consilierii.

În atare condiții, proiectul nu ar mai fi trebuit introdus pe ordinea de zi, retragerea lui fiind posibilă doar de inițiatori. Consilierii opoziției au sesizat acest lucru, dar la momentul la care s-a propus reluarea votului, primarul Petre Antăluț și echipa sa de consilieri, au părăsit sala de ședință.   

Pe ordinea de zi de astăzi s-au mai aflat o serie de proiecte care au făcut referire la extinderi de alimentări cu apă și canalizare, taxele și impozitele locale pentru anul 2016, trecerea din patrimoniul privat în cel public al Căminului din Iugani și o rectificare bugetară.

Consilierii locali l-au mai acuzat pe primarul localității că organizează concursuri doar pentru anumite funcții din cadrul aparatului de specialitate, unele posturi fiind blocate intenționat.

Precizăm faptul că aleșii locali l-au acuzat pe primarul Petre Antăluț că minte și dezinformează opinia publică și că ascunde unele lucruri. Edilul local nu s-a lăsat mai prejos și i-a acuzat pe consilierii care îl criticau, că îi blochează activitatea.

La ședința de astăzi, desfășurată în căminul din Iugani, au asistat și un grup de cetățeni, care au plecat acasă extrem de nemulțumiți de cele văzute. 

{youtube}RixiNJsJ8lA{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tătăruși: Caravana mobilă pentru completarea Registrului Agricol și colectarea impozitelor și taxelor locale

Oana Cordoneanu

ApaVital face investiții simbolice la Pașcani, nu plătește redevența, dar șefii instituției încasează salarii de miliarde!

Redacția

Rezultatele finale ale concursului pentru funcții publice din administrația locală. Vezi cine va ocupa cele două posturi din cadrul aparatului de specialitate al primarului

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site