NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședința privind referendumul pe tema apei, amânată cu o zi

Dezbaterile pe marginea a trei proiecte de interes pentru pășcăneni au fost amânate cu o zi. Ședința extraordinară care urma să aibă loc miercuri, 05 octombrie 2016, a fost reprogramată pentru joi, 06 octombrie, de la orele 13.00.

 

 

  

Atunci, consilierii sunt convocați să voteze trei proiecte de hotărâre inițiate de către liberali.

Este vorba despre Proiectul de HOTARARE privind organizarea unui referendum local pentru consultarea cetatenilor Municipiului Pascani in legatura cu: renuntarea Municipiului Pascani la serviciile operatorului S.C. APAVITAL S.A. Iasi si retragerea din ARSACIS (Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa – Canal Iasi) IASI.

Proiectul de HOTARARE privind activitatea de ridicare, transport, depozitare si eliberare sau valorificare a vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al Municipiului Pascani, și  Proiectul de HOTARARE privind identificarea, inventarierea si expertizarea tehnica a constructiilor care prezinta niveluri insuficiente de protectie la actiuni seismice 

Advertisements

Related posts

Un nou abuz în serviciu al primarului Dumitru Pantazi: cuscrului său, Gică Zanet, i s-a prelungit contractul de administrator public în mod ilegal (DOC)

Răzvan Grecu

Fostul primar Grigore Crăciunescu neagă că ar fi folosit expertiza extrajudiciară la procesul său

Răzvan Grecu

Monument ridicat și închinat Eroilor Neamului, sfințit la Cozmești. Tânără care a murit în timpul Revoluției din 1989, trecută pe placa comemorativă (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site