RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Secretarul general al OCDE va veni la Bucureşti. Guvernul: Se va lansa Studiul Economic pentru România

Guvernul a anunţat, vineri, că secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, Mathias Cormann, va efectua o vizită la Bucureşti, în perioada 12-13 martie. Potrivit Executivului, cu această ocazie va fi lansat şi Studiul Economic pentru România.

Guvernul: Ca membru al OCDE, România va avea acces la noi oportunităţi Foto: Arhivă

Guvernul: Ca membru al OCDE, România va avea acces la noi oportunităţi Foto: Arhivă

Vizita pe care secretarul general al Organizaţiei, Mathias Cormann, o va face la Bucureşti în perioada 12-13 martie, ocazie cu care va fi lansat şi Studiul Economic pentru România, este recunoaşterea progreselor concrete realizate.

  

Ca membru al OCDE, România va avea acces la noi oportunităţi de atragere a investiţiilor străine, de stimulare a inovaţiei şi competitivităţii şi la expertiză de vârf în multe domenii de activitate“, a transmis, vineri, Executivul, potrivit Agerpres.

De altfel, după cum a relatat, joi, Adevărul, OCDE a aprobat, în cursul acestei săptămâni, primul Aviz Formal, ca urmare a evaluării României în cadrul Comitetului Înalţilor Funcţionari pentru Buget, informează Ministerul Finanţelor.

Pași importanți în pregătirea României pentru aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, for esențial pentru producția și comerțul globale și investițiile străine directe la nivel mondial.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Câte teste pentru coronavirus au fost efectuate în România

Redacția

Primarul din Corbeanca, arestat preventiv în dosarul în care DNA îl acuză că ar fi luat mită patru milioane de euro

Redacția

Școlile din județul Vaslui vor fi expertizate tehnic, anunţă prefectul Daniel Onofrei / Nicio instituție publică din județ nu știe câte școli ar fi afectate în cazul unui seism puternic

Redacția
Încarcă...