NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Heleșteni: 10 kilometri de drumuri modernizate în șase ani

Lungimea stratului de asfalt turnat pe străzile comunei Heleșteni va trece de 10 kilometri din vara acestui an. Atunci vor fi finalizate lucrările la drumul sătresc 824, în lungime de 1150 de metri. Investiția a început în luna iulie 2013, termenul de execuție fiind de un an dezile.

 

Pentru aceasta a fost asigurat de primarul localității, Constantin Hîra, din bugetul local suma aferentă lucrărilor.”În mare parte investiția este realizată. Mai este de făcut semnalizarea sectorului de drum și câteva acostamente. Sperăm să îi facem recepția înainte de termenul final de execuție“, ne-a declarat Constantin Hîra, primarul localității Heleșteni.

  

Menționăm faptul că anul tecut a fost refăcută și porțiunea de drum, de la intrarea în comună, care trece prin fața bazei sportive și face legătura cu centrul localității. În perioada 2008 – 2014 localitatea a cunoscut cele mai mari investiții pe segmentul de infrastrucutră, ajungându-se acum la peste 10 kilometri de drum modernizat.  Pentru 8,78 km Primăria a avut finanțare printr-un proiect european, iar diferența s-a realizat cu fonduri de la bugetul local.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Anunţ important pentru cetăţenii din comuna Valea Seacă!

Ema Roman

Finanțare aprobată pentru reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Muncelul de Sus

Redacția

Comuna Todirești are încă un preot ortodox. Acesta a fost investit astăzi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site