NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Scrisori către Moș Crăciun și expoziție cu desene tematice de iarnă la Casa Corpului Didactic din Pașcani

Activitate intensă la Atelierele lui Moș Crăciun de la Casa Corpului Didactic din Pașcani. Astăzi, elevi de la Școala „Iordache Cantacuzino” și Specială au confecționat podoabe de Crăciun.

Şi cum tradiţia este ca toţi copiii să trimită din timp scrisori moşului, spunându-i totodată care ar fi dorinţele lor, ei au respectat acest lucru, scriindu-i ce cadouri ar dori să primească. Nerabdători, l-au rugat pe bătrânul cu plete dalbe să nu-i uite şi să vină cu sacul plin cu jucării și dulciuri.

„Elevii din mai multe școli pășcănene au fost invitați la atelierele lui Moș Crăciun. Am gândit această activitate ca pe un schimb de bune practici între profesori și copii, pentru că posibilitățile de a confecționa podoabe pentru sărbători s-au multiplicat, mijloacele moderne ne pun la dispoziție tot felul de sugestii, iar copiii le-au pus în aplicare. Au lucrat podoabe pentru pom, masa de Crăciun, au scris o scrisoare către Moș Crăiun și au organizat o expoziție cu lucrările lor. Simultan pe hol se amenajează expoziția „Vis de iarnă”, organizată de profesor Anca Pricop de la Școala „Iordache Cantacuzino”. Sperăm că vor răspunde și alte școli invitației noastre la atelierele lui Moș Crăciun în zilele următoare. Acestea se vor întinde pe o perioadă mai mare, pentru că vrem ca tot mai mulți copii să-l sensibilizeze pe Moș Crăciun prin ceea ce fac. Lucrările finale vor fi expuse în holul filialei și vor putea fi văzute până la sfârșitul lunii decembrie”, ne-a declarat Lidia Andronache, coordonator Casa Corpului Didactic Pașcani.  

  

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Propunere. Faci facultatea în România, trebuie să muncești 3 ani în țară

Redacția

CJ da milioane de lei pentru fructele elevilor din scoli

Redacția

Elevi şi părinţi, invitaţi la o lecţie de nutriţie cu un specialist din Iaşi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site