NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Fenomenalii au adus Crăciunul mai devreme pe scena Casei de Cultură Pașcani (VIDEO)

Trupa de teatru „Fenomenalii” și profesorii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani au oferit vineri un spectacol de excepție, care a încântat atât simțul vizual, auditiv, dar și gustativ, asta datorită faptului că pe lângă momentele artistice oferite de către ei, pe holul Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”,  a existat un târg caritabil prin care Consiliul Elevilor au vândut borcane cu dulceață și nu numai.  

PentruFenomenali,  spectacolul are loc anual cu ocazia Crăciunului , iar în acest an s-a decis ca și loc de desfășurare Casa De Cultură „Mihail Sadoveanu” datorită numărului mare de spectatori din anii precedenți. Teatru, dans, colinde în franceză si engleză și un târg caritabil organizat de Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Teoretic „Miron Costin’ Pașcani au făcut dintr-o simplă zi o adevărată bucurie pentru toți cei care au participat.

„Vineri, la Casa Municipală Pașcani, a avut loc serbarea anuală de Crăciun a Fenomenalilor. Suntem la activitatea cu numărul nouă desfășurată în această manieră. Am colaborat în fiecare an la realizarea activității cu Catedra de Limbi Moderne de la Liceul Teoretic Miron Costin. Cei implicați în acest proiect, respectiv coordonatorii au pregătit elevii astfel încât cei din sală au putu vedea diferite momente de dans, puteau asculta colinde în engleză și franceză. Fenomenalii, 15 la număr de această dată au prezentat momente clasice, scene jucate de Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu Botez. Ceea ce am încercat să facem a fost să aducem în atenția publicului momente mai puțin difuzate în ultima perioadă pe canalele tv și sper să fi plăcut alegerea făcută de către noi. De asemenea, la acest eveniment a existat și un târg caritabil, pe holul instituției desfășurându-se sub atenta supraveghere a Consiliului Elevilor, coordonați de consilierul educativ Irina Oatu. Banii strânși în urma acestei activități au mers la niște copii proveniți din familii defavorizate”, ne-a declarat Elena Dascălița, profesor de franceză la Liceul Teoretic „Miron Costin”, dar și coordonatoarea trupei de teatru Fenomenalii.

  

La eveniment au participat aproximativ 10 clase a liceului „Miron Costin”.

{flv}diverse/spectacol fenomenalii casa de cultura{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

O elevă de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” va merge într-o tabără francofonă

Teona Gherasim

Spectacol aniversar dedicat Zilelor Liceului Teoretic „Miron Costin„

Oana Cordoneanu

La sediul Inpectoratului Județean de Poliție Iași au început înscrierile pentru admiterea la școlile de agenți de poliție, din Câmpina și Cluj

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site