NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Scrisoare pentru președintele Iohannis din partea unui pășcănean pe subiectul ApaVital: „În Pașcani s-a reîntors comunismul”

Unul din pășcănenii care nu este de acord cu politica ApaVital, i-a scris președintelui Klaus Iohannis să intervină în favoarea cetățenilor. Omul, care ne-a rugat să nu îi divulgăm numele integral până la finalizare situației, îi spune președintelui că "în Pașcani s-a reîntors comunismul".

 

Marcel M., susține că pășcănenii vor contracte individuale și nu sunt de acord cu majorarea prețului apei. Acesta îl avertizează pe președinte că este posbil să audă de o adevărată revoluție la Pașcani.

 Iată mai jos textul scrisorii lui Marcel M., din municipiul Pașcani:

 … Prin prezentul, vă fac cunoscut faptul că în Pașcani s-a reîntors comunismul, prin cei care vor cu orice preț să acapareze serviciul de apă și canalizare. Acest lucru, o să-l cunoaște-ți de la toți cetățenii Municipiului Pașcani, printre care mă număr și eu, când v-a izbucni o revoltă de scris in istorie.

{module Sondaj (2)}

 Daca nu stiți despre ce este vorba, îmi permit să vă explic in câteva cuvinte: Apa-Vital Iași, are mare, mare interes pentru serviciul de apă canal în Pașcani. Dar pentru asta nu respectă două condiții pe care noi pășcănenii le dorim și la care nu vom renunța niciodată și anume:

 1. Contracte individuale

2. Nemajorarea prețului /mc apă cu 1,5 lei cat vor ei.

 Așadar, vrând, nevrând, chiar azi primim toți locatarii SOMAȚII de la Apa-Vital cu care noi nu avem contract, că ni se v-a intrerupe furnizarea apei, fără voința noastră. Interesele pe care se bat acești operatori și faptul că nu ascultă doleanțele cetățenilor, va duce la acțiuni de stradă greu de stăpânit. Cetățenii Pașcaniului, vor accepta acest operator în Pașcani, când va respecta cele solicitate de cetățeni și mai puțin ordinele dictatoriale cu care sântem amenințați. De tot acest conflict gata de explodat, știu autoritățile locale cu care deja ne-am confruntat.

 Prin urmare, vă solicit în numele cetățenilor din Pașcani, să încetați cu aceste presiuni asupra oamenilor și să recomandați societății Apa-Vital să plece din Pașcani, FĂRĂ VIOLENȚĂ.

În cazul în care acceptă cele două condiții menționate, să rămână. în caz contrar noi solicităm facturi de la societatea cu care avem contract PREST-SERV-APA și vom plăti apa consumată și nefacturată până acum jumătate de an de când acești DOMNI -BOIERI cu 20.000 de lei salar lunar, ne fac viața grea.

 Vă solicit un răspuns cât mai prompt, pentru a ține la curent cetățenii disperați ai Pașcaniului. Vrem să credem 100/%, că am scăpat de ordine DICTATORIALE în România și glasul poporului este ascultat.

 Demersurile noastre, vor continua, chiar dacă vom fi nevoiti să cărăm apa cu găleata la bloc, în anul 2015. Tine-ți cont de cerințele noastre și în funcție de care face-ți legi favorabile poporului și nu favorabile unui grup. Sântem disperați, enervați de atitudinea nesimțită și obraznică a celor de la Apa-Vital Iași, care în plin sărbători de iarnă, vin cu amenințări de acest gen. Dacă nu sunt suportați de către oameni, să plece până nu se lasă cu război.

Acestea sânt problemele noastre, ale cetățenilor din Mun. Pascani, pe care vă solicităm urgent să ni le rezolvați favorabil.

 Administrația prezidențială i-a răspuns următoarele:" Am luat cunoștiință din petiția adresată Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, despre solicitarea dumneavoastra. În vederea analizării problemelor semnalate, petiția dumneavoastră a fost trimisă la Primăria Municipiului Pașcani, județul Iași. Urmează ca, în termenul legal, instituția sesizată să comunice, Administrației Prezidențiale și dumneavoastră, soluția adoptată".

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Dezinteres din partea pășcănenilor în legătură cu dezbaterea bugetului municipiului pe anul 2014

Răzvan Grecu

Dezinsecția doar pe spațiile verzi și lacuri. Vicele militează pentru înființarea Asociațiilor de Proprietari

Marius Parteni

Propuneri pentru fluidizarea traficului: Sens unic, parcare cu staţionare limitată şi semafor în zona Ceferiştilor!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site