NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi refuză să-și dea demisia! Vezi ce motiv a invocat!

Primarul Dumitru Pantazi nu se consideră vinovat de situația în care se află pășcănenii de la blocurile la care ApaVital a sistat încă de ieri seară apa.

Acesta refuză să-și dea demisia, deși viceprimarul Vasile Axinte a declarat zilele trecute că întreaga conducere a municipiului va recurge la un astfel de gest dacă apa va fi sistată din nou în municipiu.

Întrebat de un jurnalist al postului de televiziune Actualitatea TV dacă își va da demisia, primarul Dumitru Pantazi a spus că un astfel de gest nu ar fi oportun deoarece ar lăsa municipiul fără structură de conducere într-un moment delicat.

  

„Cred că este cel mai simplu lucru pe care îl pot face acum. Ce rezolvă demisia? Lăsăm lucrurile baltă, toate așa, atât privind această delegare a serviciului, cât și celelalte investiții care sunt? Sau nu ne mai interesează de restul în orașul acesta, vedem numai problema celor 350 de scări unde nu este rezolvat contractul. Restul activităților pe care le-am parcurs de la preluarea mandatului: de echilibrare a bugetului, de relansare a unor investiții, astea s-au anulat, nu se mai văd. Eu spun foarte clar: ies cu fruntea sus din această instituție, indiferent când se pune problema de a ieși.  Cu fruntea sus pentru că m-am anagajat dezinteresat, fără alte motive și interese , am demarat o serie de investiții, și oricând pot pleca. Rezolvă problema demisia? Nu este o situație ușoară, confortabilă, nici pentru noi. Efectul celor 15-20 de ani, de conducerer a acestei administrații, noi decontăm acum. Cât am fost viceprimar, nu am avut nicio putere de decizie”, a declarat  primarul Dumitru Pantazi

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

O. Vasilescu: Indemnizațiile plafonate ”undeva între 5.000 și 10.000 lei”

Redacția

Eco Salubritate a somat o societate din Pașcani să-i achite o datorie de 7 bani!

Răzvan Grecu

Hexi Pharma de Pașcani: Sicme SRL a încasat 886.000 lei de la Spitalul Municipal de Urgență! Procurorii DNA au demarat o anchetă!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site