NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Şcoala de vară la Paşcani, pentru copiii cu vârstele cuprinse între 5 şi 12 ani

Iniţiativă lăudabilă a conducerii şi cadrelor didactice de la şcoala „Iordachi Cantacuzino” din Paşcani. În perioada 15 iulie – 30 august aceştia organizează o şcoală de vară pentru copiii claselor I – IV.

De acest program pot beneficia copiii tuturor unităţilor de învăţământ din municipiul nostru. Cursurile se vor desfăşura în în fiecare săptămână, de luni până joi, între orele 10.00 – 13.00. Locaţia este şcoala „Ion Creangă”, unitate ce permite organizarea unor activităţi în aer liber.”Copiii care se vor prezenta la activităţile şcolii de vară vor fi cu siguranţă încântaţi. Sperăm să fie un succes”, ne-a declarat Daniela Simion, director şcoala „Iordachi Cantacuzino”.  

Cadrele didactice implicate în acest proiect sunt Eugenia Nour, Mirela Novac şi Angela Rotaru. Persoanele interesate să trimită copiii la cursurile şcolii de vară pot obţine informaţii la 0724/292725. Costul unei zile de curs este 5 lei. Banii vor fi folosiţi pentru procurarea materialelor de lucru.

  

 

Advertisements

Related posts

Bogdan Alexa numit președinte al ANRSC prin decizia premierului Tudose

Marius Parteni

Doar un operator economic va funcționa la Ștrandul Municipal. Primarul propune consilierilor un nou regulament privind închirierea domeniului public: fără consum de băuturi alcoolice în incinta ștrandului

Răzvan Grecu

Primăria Stolniceni Prăjescu plantează 2000 de puieți în satul Cozmești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site