NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Flagrant în sediul Poliției TF Pașcani. O persoană oferea câteva sute de euro să scape de un control. Polițiștii au sesizat DGA și DNA

Procurorii DGA și DNA au organizat un flagrant ieri în sediul Poliției TF Pașcani. Acțiunea a vizat un grup de comercianți din Târgu Frumos care au vrut să ofere o sumă de bani agenților de Poliție pentru a scăpa de o amendă și să nu le fie confiscată marfa ce o transportau.

Din surse judiciare ieri dimineață polișțiștii de la TF au legitimat în incinta gării un grup de 5 persoane, aflate în tranzit prin gara Pașcani. Ei cărau mai multe bagaje voluminoase, fapt ce a atras atenția  agenților. Polițiștii i-au percheziționat, iar în bagaje au descoperit jucării din plastic ce sunt comercializate de obicei de vânzători ambulanți pe plaje sau în târguri. Când le-au fost solicitate actele de proveniență cei percheziționați nu au primit nici un document, fapt pentru care grupul a fost dus la sediul Poliției. În timp ce erau începute procedurile pentru sancționarea acestora și confiscarea mărfii, un membru al grupului a oferit o sumă de bani să fie lăsați să plece. Din informațiile noastre ar fi vorba de câteva sute de euro.

  

În primă fază oamenii legii au lăsat să se înțeleagă că vor accepta și au anunțaț Direcția Generală Anticorupție și DNA. Flagrantul a fost organizat la orele serii. În momentul în care cel care s-a oferit să de-a banii i-a înmânat polițistului și-au făcut apariția procurorii care au reținut persoana. Aceasta este cercetată pentru dare de mită.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şofer aproape în comă alcoolică – protagonistul unui accident rutier soldat cu victime pe strada Grădiniţei

Ema Roman

Acțiune de amploare pe raza municipiului Pașcani și a comunelor limitrofe

Redacția

Minor violat în sediul poliţiei. Angajații de la Arest, anchetați

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site