RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Şcoala Altfel la NextGen Communications

Încă de la vârste fragede, copiii cer părinţilor gadgeturi, pentru a avea acces la jocurile preferate, pentru a viziona desene animate, şi multe alte facilităţi. Încet încet, Internetul ne-a invadat vieţile. Unii chiar au devenit dependenţi de informaţiile pe care le pot accesa prin intermediul lui.

 

 

  

În calitate de consumatori, este important să cunoaştem produsul şi să-i conştientizăm calitatea. De aceea, în Săptămâna Şcoala Altfel, copiii de la Şcoala Gîşteşti au mers cu profesorii lor, Laura Ţarcă şi Maria Copcea, în vizită la NextGen Communication – companie care prestează servicii de televiziune, internet și telefonie.

Elevii au fost întâmpinaţi de Ovidiu Luca, managerul executiv al Next Gen. Cu toţii au fost impresionaţi de echipamentele tehnice de care dispune compania, mai ales că Silviu Siminciuc – coordonator tehnic, le-a explicat cum funcţionează. 

După lecţia inedită pe care au primit-o, copiii au avut parte de o altă surpriză. Au primit pixuri, brelocuri, căşti şi fulare personalizate NextGen Communications.

În total, în jur de 80 de elevi au trecut pragul companiei NextGen, care şi-a deschis porţile pentru ei. După grupul de la Gîşteşti, au urmat altele două, de la Sodomeni şi Boşteni.  

{jcomments off}

 

Related posts

Absolvent al Liceului Special Moldova din Târgu Frumos a fost admis la Conservator

Redacția

Senatorii au adoptat accesul gratuit al copiilor pe terenurile de sport și după orele de curs. Un proiect asemănător a fost declarat neconstituțional

Redacția

Montarea de semafoare la instituțiile de învățământ, împiedicată de lipsa de personal!

Răzvan Grecu
Încarcă...