NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii Şcolii din Lunca, așteaptă în stradă, să intre la ore. Directorul instituției spune că situația va fi remediată

Situație periculoasă pentru elevii școlii, din suburbia Lunca. Aceștia așteaptă în stradă să intre în sălile de curs, deși curtea instituției este una generoasă și oferă posibilitatea creării unor culoare. Problema ne-a fost semnalată de părinții unor copii.

Elevii instituției care intră la cursuri după-amiaza, așteptă în mijlocul străzii să intre în sălile de clasă. Părinții care ne-au semnalat problema spun că se tem pentru siguranța copiilor. Reporterii Actualitatea Tv au urmărit ieri cum se produce schimbul, de la orele prânzului.

Zeci de copii stăteau în fața porții, unii alergau, alții tocmai erau aduși la școală. Se jucau, alergau și se amuzau, fără ca cineva să le atragă atenția că există riscul de accidentare. De partea cealaltă a gardului, un bărbat care cel mai probabil era agentul de pază, se uita la ei.

Valerica Adavidoaei, directorul Şcolii Gimnaziale Lunca, spune că situația va fi corectată, după ce s-a constat că elevii nu vin în grupuri separate așa după cum au fost instruiți. Directorul unității de învățământ recomandă părinților să sesizeze orice lucru care este greșit, pentru ca situațiile generate de starea de pandemie să fie îmbunătățite.

Începând de săptămâna viitoare, culoarele de acces vor fi amenajate în curtea școlii.

Advertisements

Related posts

Topul scolilor si liceelor din judet unde se chiuleste cel mai mult

Redacția

Invitaţi de seamă la sesiunea de Comunicări Ştiinţifice despre Domnitorul Cuza, organizată de Şcoala Postliceală Sanitară, Centrul de Studii “Ştefan cel Mare şi Sfânt”

Ema Roman

1 iunie pentru copiii din Tătăruşi

Ema Roman
Încarcă...