NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

SCANDAL la un liceu din Târgu Frumos: ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii (VIDEO). Polițiștii îl caută pe autorul postării imaginilor pe internet!

Nou scandal sexual în învăţământul românesc: doi elevi de clasa a IX-a de la liceul Ion Neculce din oraşul Târgu Frumos au fost filmaţi de un coleg făcând sex în toaleta liceului. Imaginile XXX au ajuns pe internet.

UPDATE: Conform unui Comunicat de presă remis redacției NewsPascani.com, de către IPJ Iași, polițiștii din Târgu Frumos s-au sesizat din oficiu cu privire la postarea pe YouTube a filmulețului în care doi elevi ai liceului Ion Neculce sun surprinși făcând sex în toaleta instituției de învățământ.

Cei doi elevi de la liceul Ion Neculce pot fi văzuţi în filmuleţ făcând sex în baia liceului. Filmarea a ajuns pe internet, iar conducerea liceului a deschis o anchetă.

  

Faptele s-au petrecut vineri seară, în toaleta liceului Ion Neculce din Târgu Frumos, unde cei doi elevi, un băiat şi o fată aflaţi ambii în clasa a IX-a, au făcut sex, lăsându-se filmaţi de un al treilea coleg, informează Realitatea TV.

Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii. Astfel, vineri seară au fost chemaţi la o şedinţă părinţii celor doi elevi care au făcut sex în toaleta liceului. Părinţii, susţine conducerea, nu au fost extrem de receptivi, cei doi copii provenind din familii dezorganizate şi având probleme la învăţătură.

S-a declanşat o anchetă pentru a-l descoperi pe cel de-al treilea elev implicat în scandalul sexual, cel care a filmat scenele şi, cel mai probabil, şi cel care le-a făcut publice.

sursa: REALITATEA.NET

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

100.000 lei de la bugetul local al oraşului Târgu Frumos pentru familiile sărace. Grupul PNL a votat împotrivă

Marius Parteni

Casieria Târgu Frumos, închisă în perioada 3 august-19 august 2020

Redacția

La finalul lunii va fi inaugurată sala polivalentă din Târgu Frumos

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site