RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Satenii din Lespezi au votat pentru continuitatea proiectelor lui Ioan Lazar

Cetatenii din comuna Lespezi au acordat votul de incredere pentru inca un mandat de primar liberalului Ioan Lazar. Acesta a reusit sa obtina la alegerile locale 72% in preferintele electoratului. Ceilalti contracandidati au fost practic inexistenti.

„Avem inca multe de facut pentru aceasta comuna. Multumesc tuturor celor care m-au votat si au avut incredere in mine. Vom continua impreuna proiectele incepute si vom avea in vedere noi proiecte pentru beneficiul cetatenilor. Voi munci impreuna cu echipa mea pentru comuna Lespezi si sunt sigur ca cei care m-au votat si au avut incredere in mine nu vor fi dezamagiti si nu vor regreta alegerea facuta”, a declarat primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar.

Lazar a facut ravagii printre adversarii politici si la Consiliul Local. Aici, PNL a obtinut 10 locuri in timp ce PSD a obtinut doar 3. In legislativul local a mai intrat un candidat independent si unul de la PP-DD.

  

sursa www.bzi.ro

Related posts

Haos în Consiliul Local din Moțca din cauza primarului traseist Hobincă. Viceprimarul Murariu schimbat din funcție pe motiv că nu-și respectă șeful!

Răzvan Grecu

Un medic a eliberat cu greu actul de deces al unui batran

Redacția

Ploaia de alaltăieri a făcut ravagii în sudul judeţului Iaşi

Redacția
Încarcă...