NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Şapte spații comerciale goale în Piaţa din Vale: Agenţii economici sunt interesaţi doar de un singur modul

Şapte spații comerciale situate în Piaţa din Vale sunt libere, iar astăzi a fost ultima zi în care cei interesaţi puteau ridica documentaţiile de la sediul Primăriei pentru închirierea acestora pe o perioadă de cinci ani.

 

Interesul a doi păşcăneni a fost îndreptat către aceeaşi locație, restul rămânând în continuare libere.  Urmează o licitaţie publică cu strigare şi în final semnarea contractului de închiriere a spațiului comercial.

Este vorba despre modulele nr. 22, 36, 37, 50, 62, 68, 69, situate în Hală Piața Vale, Str. Ceferiștilor, Nr. 4 prezentate.

Astăzi a fost data limită de depunere a documentelor de calificare şi din cele declarate de purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Paşcani, doar două persoane şi-au manifestat interesul pentru aceste casete.

„Astăzi, la Primăria Municipiul Paşcani este ultima zi în care cei interesaţi pot ridica documentaţiile în vederea înscrierii la licitaţie pentru cele şapte casete din Piaţa din municipiul Paşcani. Vă transmit că până în momentul de faţă sunt două documentaţii ridicate pentru acelaşi amplasament. Vă mai pot spune că această licitaţie are loc în urma Hotărârii de Consiliu Local numărul 21 din ianuarie 2016. Toate cele şapte casete sunt libere în momentul de faţă. Licitaţia va avea loc pe data de 6 septembrie la Primăria Municipiului Paşcani„, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria municipiului Paşcani.

Licitația publică cu strigare se va desfășura la sediul Municipiului Pașcani, în data de 6 septembrie de la ora 12.00, la Camera 44 – Sala seminarii şi fiecare participant la licitație va depune o singură cerere însoțită de documentele necesare și obligatorii participării la licitație, pentru bunul care face obiectul licitației.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Pantazi le dă dreptate nemulțumiților din zona Aerodrom și le promite, la fel ca în urmă cu 4 ani, canalizare și apă!

Răzvan Grecu

Secretara de la Tătăruşi va fi investită mâine în funcţia de subprefect al judeţului Iaşi

Ema Roman

Conducerea Prefecturii tine audiente maine la Pascani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site