NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-a stabilit care sunt pensionarii care primesc bilete de tratament

Casa Judeţeană de Pensii Iaşi a publicat lista celor 366 pensionari care beneficiază de bilete de tratament în cadrul celei de-a treisprezecea serii de tichete asigurate de Casa Naţională de Pensii.  

Datele de intrare în staţiuni pentru această serie sunt zilele de 10 – 14 septembrie, staţiunile în care vor merge pensionarii fiind diversificate. Pensionarii au fost distribuiţi atât pentru staţiunea locală de la Nicolina, cât şi pentru staţiuni din Eforie, Saturn, Sovata, Felix, Olăneşti sau Slănic Prahova.

„Atribuirea biletelor de tratament balnear precum şi cota de contribuţie s-a făcut prin alocare automată în sistem informatic în funcţie de punctajul calculat pentru fiecare solicitant, perioada solicitată, numărul de locuri alocate pe fiecare staţiune şi de numărul de solicitanţi pentru acele locuri. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru bilet de tratament este afişată la sediul instituţiei noastre şi pe site-ul instituţiei”, a declarat Maria Andronache, directorul executiv al CJP Iaşi.

  

Toate persoanele din listă au fost înştiinţate în scris şi invitate să se prezinte la Casa de Pensii, într-un interval stabilit pentru a-şi ridica biletele. Eventualele bilete neridicate în termen de cei în drept, se redistribuie următorilor solicitanţi. Persoanele care se regăsesc în listă, la ridicarea biletului, trebuie să prezinte biletul de  trimitere de la medic, original şi copie, cartea de identitate şi ultimul cupon de pensie, costul unui bilet fiind de 50% din cuantumul brut al pensiei încasat în luna anterioară plecării în staţiune. 

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a făcut infarct și a căzut pe scări

Răzvan Grecu

Persoanele cu handicap au fost evaluate astăzi de comisie la sediul Primăriei Pașcani

Teona Gherasim

Proiectul „Prima cameră” oferă o șansă de integrare și angajare pentru tinerii din centrele de plasament

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site