NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

S-a redeschis biblioteca comunală din Ruginoasa

După o pauză mai lungă, biblioteca municipală din Ruginoasa și-a redeschis porțile. Întreaga comunitate este invitată să treacă pragul instituției de cultură, în special elevii.

Cu peste 20.000 de volume si cu o Sala Biblionet, ,,Biblioteca de suflet” va asteapta in fiecare zi sa va formeze gustul propriu de lectura. Unul dintre domeniile importante ale colecției îl reprezintă cartea școlară, care alături de tipărirea de carte românească a autorilor clasici și contemporani întregește ,,averea” unei instituții profund ancorate în slujirea cărții românești”, a precizat într-o postare pe facebook, Cristina Axinia, coordonatorul bibliotecii, și directorul Centrului Cultural Ruginoasa.  

Biblioteca Comunală se află în incinta Centrului Cultural Ruginoasa. A fost înființată în 1930 și a funcționat până în 2013, când s-a închis. De anul acesta a fost redeschisă.

loading...
Advertisements

Related posts

Preotul de la parohia ”Sf.Gheorghe” din Stolniceni Prăjescu se pensionează. Locul rămâne vacant

Oana Cordoneanu

Întâlnire cu fermierii din Valea Seacă

Redacția

Haos în Consiliul Local din Moțca din cauza primarului traseist Hobincă. Viceprimarul Murariu schimbat din funcție pe motiv că nu-și respectă șeful!

Răzvan Grecu
Încarcă...