RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

S-a dat startul olimpiadelor! Premii importante pentru elevii de la Şcoala Valea Seacă!

Elevii de la Şcoala Gimnazială din Valea Seacă, se mândresc cu rezultatele obţinute recent, la olimpiade de Lingvistică şi Lectura ca abilitate de viaţă. Etapa judeţeană a olimpiadei de Lingvistică ,,Solomon Marcus,,  s-a desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2017, la Liceul Teoretic Miron Costin din Iași.

 

 

  

 

Eleva Duca Alina, din clasa a VIII a, de la Școala Gimnazială Valea Seacă, a obținut Mențiune și  ne-a împărtășit câteva impresii:

,,M-am bucurat foarte mult că doamna profesoara de Limba română Apetrei Ionela m-a ales pe mine să particip la această olimpiadă  și țin să îi mulțumesc pe această cale. A fost o experiență inedită  deoarece particip pentru prima dată la olimpiada de Lingvistică, o ramură a limbii române. Am reușit să îmi îmbogățesc cunoștințele cu unele noțiuni de lingvistică din silogisme ,limba georgiană și swahili. Această olimpiadă a reprezentat pentru mine o nouă provocare.Doresc să particip în continuare la cât mai multe olimpiade și concursuri până la sfârșitul acestui an școlar și să obțin cât mai multe premii și rezultate frumoase,,

Duminică 29 ianuarie 2017, s-a desfășurat etapa județeană a olimpiadei ,,Lectura ca abilitate de viață,, la Colegiul Național Emil Racoviță , unde au participat două eleve de la Scoala Gimnazială Valea –Seacă , îndrumate de profesor Ionela Apetrei ,( Alupei Costina , clasa a VII a , – Mențiune și Iacoboaia Monica, clasa a VIII –premiul III ).

De asemenea, la această olimpiadă au participat și două eleve de la Conțești , coordonate de domnul profesor Iulian Ungureanu , care au obținut punctaje frumoase : Cantoriu Cristiana și Miron Bianca , de la clasa a V a.

Elevele noastre au concurat alături de alți elevi de la diferite școli din Pașcani și Iași.

Sursa StiriValeaSeaca.ro

Related posts

DEZASTRU la simularea Evaluării Naţionale: Doar 33% din elevi au luat la Matematică note peste 5

Redacția

Rezultatele la Bacalaureat se publică astăzi. Contestaţiile se fac până la ora 20.00

Carmen Bălăceanu

ANUNT extrem de IMPORTANT facut de Inspectoratul Scolar Iasi. Sunt implicati sute de profesori

Redacția
Încarcă...