NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bucuria absolvirii elevilor de clasa a VIII-a, de la Liceul „Nicolae Iorga” . Șefă de promoție de nota 10

Elevi emoționați, încurajați de părinți, sub privirile nostalgice ale profesorilor. În această atmosferă s-a desfășurat Cursul Festiv al absolvenților din clasa a VIII-a de la Liceul “Nicolae Iorga” Pașcani, promoția 2015.

41 de tineri emoționați, de la două clase de a VIII-a, A și B, au fost alături de diriginții lor, pentru a-și lua rămas bun de la profesorii care i-au îndrumat pe tot parcursul anilor.

Evenimentul a avut loc astăzi, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. A fost, de fapt, ultima oră de dirigenție, o oră deschisă, cu public, la care au asistat cadrele didactice, conducerea liceului, părinți, bunici, frați și surori.

  

Au urmat aplauze entuziaste și pentru șefa de Promoție 2015, Andreea Malache, care a absolvit cu 10. Tânăra va urma mai departe cursurile Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, profilul Științele Naturii.

Advertisements

 Cadrele didactice, alături de diriginții elevilor- Mariana Osoianu și Răzvan Botezatu, au urat tuturor absolvenților putere de concentrare, note maxime la examenul de Evaluare Națională și o vacanță cât mai plăcută.

Advertisements

 După finalul Cursului Festiv, cei 41 de absolvenți ai Promoției 2015 s-au grăbit spre casă, nerăbdători să treacă la ținuta de gală, special pregătită pentru banchetul din această seară care va avea loc la un restaurant din Pașcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

,,Trăim împreună, să ne cunoaștem mai bine!’’- proiect intercultural între elevii pășcăneni și rușii-lipoveni din Brătești

Oana Cordoneanu

Cum vor veni elevii în școli după 5 mai. Sorin Cîmpeanu: Pierderile sunt foarte mari, orice măsuri de recuperare sunt binevenite

Redacția

Bacalaureat. Vezi cati elevi din judet sustin proba orala la limba si literatura romana. Centrul de examinare de la Pascani este la Colegiul “Unirea”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site