NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bucuria absolvirii elevilor de clasa a VIII-a, de la Liceul „Nicolae Iorga” . Șefă de promoție de nota 10

Elevi emoționați, încurajați de părinți, sub privirile nostalgice ale profesorilor. În această atmosferă s-a desfășurat Cursul Festiv al absolvenților din clasa a VIII-a de la Liceul „Nicolae Iorga” Pașcani, promoția 2015.

41 de tineri emoționați, de la două clase de a VIII-a, A și B, au fost alături de diriginții lor, pentru a-și lua rămas bun de la profesorii care i-au îndrumat pe tot parcursul anilor.

Evenimentul a avut loc astăzi, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. A fost, de fapt, ultima oră de dirigenție, o oră deschisă, cu public, la care au asistat cadrele didactice, conducerea liceului, părinți, bunici, frați și surori.

  

Au urmat aplauze entuziaste și pentru șefa de Promoție 2015, Andreea Malache, care a absolvit cu 10. Tânăra va urma mai departe cursurile Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, profilul Științele Naturii.

 Cadrele didactice, alături de diriginții elevilor- Mariana Osoianu și Răzvan Botezatu, au urat tuturor absolvenților putere de concentrare, note maxime la examenul de Evaluare Națională și o vacanță cât mai plăcută.

 După finalul Cursului Festiv, cei 41 de absolvenți ai Promoției 2015 s-au grăbit spre casă, nerăbdători să treacă la ținuta de gală, special pregătită pentru banchetul din această seară care va avea loc la un restaurant din Pașcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Studenţii de la ASE pot să treacă anul şi dacă au note mai mici de 5 la examene

Redacția

Mii de elevi din județ în febra simulărilor la Evaluarea Națională

Redacția

Liceul Teoretic “Miron Costin” a obținut trofeul EcoȘcoală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site