RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rugbiștii pășcănenii, în competiție la “Memorial Ion Viorel”

Echipa de rugby din Pașcani a participat duminică, 16 august, la o competiție de rugby U16 dedicată lui Ion Viorel, fost antrenor și manager sportiv, care s-a stins din viață în urmă cu un an. 

 

În memoria acestuia, nouă echipe din zona Moldovei și nu numai, s-au duelat pe teren, pentru câștigarea trofeului și a cupelor puse la bătaie de către organizatori. Echipele din Paşcani, Galaţi, Bîrlad, Suceava, Tecuci, Dinicu Golescu, alături de Seven’s Focşani, LPS Focşani și Palatul Copiilor Ilfov, au sfidat temperaturile ridicate și au jucat ca niște adevărați profesioniști.

  

Meciurile s-au desfășurat pe Stadionul din Bariera Mărășești, sub atenta coordonare a profesorului Romeo Păun, cel care continuă la Focșani, munca mentorului său, Viorel Ion.

La memorial au participat preşedintele Federaţiei Române de Rugby, fostul mare rugbist Hary Dumitraş, Victor Istrate, profesorul Ciprian Popa, director naţional de dezvoltare și profesorul Petruţ Mihai, directorul Liceului cu program Sportiv. De asemenea, au fost prezenți foşti coechipieri în echipa de rugby a Focşaniului, profesori de sport din Focşani ca şi din multe părţi ale ţării. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

CS Kosarom a câștigat competiția organizată de 1 Mai de CSM Pașcani în Complexul Pabo Sports

Marius Parteni

Prime duble pentru Europa, la CSMS!

Redacția

Exercițiile fizice ar putea contracara efectele lipsei de somn

Redacția
Încarcă...