RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Deplasare grea pentru CS Kosarom. Dă piept cu Miroslava, echipa cu care în tur s-a duelat atât în teren cât și în afara lui

Componenții echipei de fotbal CS Kosarom se deplasează în această etapă la Miroslava, acolo unde va întâlni formația locală Știința. Partida este una extrem de dificilă pentru jucătorii antrenați de Dan Condurache.

 

 Unul dintre motive este incidentul de la finalul meciului din tur, din data de 9 noiembrie 2012, câștigat de pășcăneni cu 1-0. La finalul partidei între delegații celor două formații a izbucnit un conflict verbal, urmat de unul fizic. În urma acestuia consilierul Vasile Pleșca s-a ales cu o gheată în față. Lovitura ar fi fost primită de la un jucător al echipei din Miroslava.

  

 Un alt motiv este rezultatul înregistrat de CS Kosarom, etapa trecută acasă, când a pierdut în fața celor de la Aerostar Bacău, echipă aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare alături de cea din Miroslava. Victoria băcăuanilor au dat naștere unor suspiciuni de blat.

 Directorul executiv al clubului se așteaptă la un final de campionat cu evoluții bune ale jucătorilor, după partida pierdută acasă. Cât privește deplasarea de la Miroslava el recunoaște că este una dificilă.”Ultimul meci a fost un duș rece pentru noi. Ne așteaptă trei etape de foc până la finalul turului. Cu privire la lot sunt câteva incertitudini. Luca și Olărița accidentați etapa trecută, pe care sperăm să îi recuperăm până la ora meciului de sâmbătă. Vrem să obținem rezultate bune în aceste ultime trei etape, să terminăm campionatul pe un loc onorabil”, ne-a declarat Bogdan Mandric, directorul executiv.

 Știința Miroslava – CS Kosarom, se joacă sâmbătă, 18 mai, de la orele 18.00.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

România și-a aflat grupa de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Adversari exotici pentru Rădoi. Tabloul complet

Redacția

Competiţie de scrabble la Paşcani

Ema Roman

Daniela Glodeanu,căpitanul echipei CSS Unirea Iași:„Rugbyul adevărat l-am descoperit în clasa a IX-a, odată cu venirea mea la Colegiul CF Unirea Pașcani”

Redacția
Încarcă...