NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România cozilor la graniță/ Kilometri de mașini la ieșirea în țară la vama Giurgiu/ Cozi infernale și la intrarea în țară în vama Nădlac

Aglomerație mare în vămile României, la intrarea și la ieșirea din țară. Zeci de mașini așteptau, duminică, dimineața în vama Giurgiu la ieșirea din țară, transmite Antena 3.

Și în Vama Nădlac, pe sensul de intrare în România, zeci de mașini așteptau, sâmbătă, la coadă. Mulți românii care lucrează în străinătate s-au întors acasă în concediu, relatează Digi24.

„Din Munchen vin și mă duc la Alba-Iulia. De la 09:30 (aștept) și e 11:40. 7 kilometri (am parcurs)”, spune un bărbat. „În concediu, în concediu. D-apoi nu-ți mai arde de concediu când vezi așa ceva”, adaugă el.

„Din Belgia, merg la Piatra Neamț. Cred că am cel puțin 3 ore de când stau”, spune un alt șofer. „E groaznic! E nenorocire și cu căldura asta… pfff!”, exclamă tânărul.

Advertisements
  

În ultimele 24 de ore, peste 2.500 de autoturisme au intrat în țară prin vămile Nădlac și Nădlac II.

Advertisements

„În această perioadă se înregistrează un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei la granița cu Ungaria”, confirmă Petre Nicola, purtător de cuvânt al ITPF Arad. „A fost suplimentat personalul poliției de frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Val de ironii la adresa lui Cîţu, după ce a participat la inaugurarea pasajului Mogoşoaia: „Felicitări, Cătălin Drulă!”

Redacția

Cristiano Ronaldo a vrut să plece din cantonamentul naționalei / Reacția Federației Portugheze

Redacția

Fitch a confirmat ratingul României la “BBB minus”, cu perspectivă negativă / “Recomandat pentru investiţii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site