RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand lansează acuzații dure la adresa presei: „Nu sunteţi jurnalişti adevăraţi”

Clotilde Armand e foc și pară la adresa jurnaliștilor care nu îi susțin cauza. Învinsă, așa cum arată în acest moment lucrurile în cursa pentru Primăria Sectorului 1, ea s-a prezentat, miercuri 13 iunie, la Biroul Electoral al Sectorului 1 și susține că este victima unei fraude în timpul alegerilor.

Clotilde Armand. Foto Inquam Photos  George Calin

Clotilde Armand. Foto Inquam Photos George Calin

Sunt mai multe nereguli. Sunt nereguli legate de persoanele care sunt în Biroul Electoral de sector. Sunt persoane neidentificate care umblă în Biroul Electoral de sector. Umblă în sacii care sunt acolo sus, persoane care nu sunt autorizate în saci deschişi”, a acuzat Clotilde Armând. Adică exact ceea ce i s-a reproșat chiar ei în 2020.

  

Clotilde Armand s-a războit cu toată lumea

Furioasă, Clotilde Armand nu a ratat prilejul să se războiască și cu jurnaliștii prezenți la fața locului, pe care îi acuză că nu își fac meseria, după ce i s-a reamintit că atunci când a câștigat alegerile, în 2020, au planat suspiciuni privind corectitudinea numărării voturilor. 

„Vă propun aşa – să ne oprim aici pentru că în loc să aveţi o atitudine corectă pentru a înţelege de ce nu este corect acest proces,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Reacții politice după moartea Reginei Elisabeta

Redacția

Trupele rusești nu s-au apropiat de Kiev în ultimele 24 de ore (oficial american)

Redacția

PNL răspunde social-democraților: Nu susținem majorarea sau introducerea de noi taxe sau impozite

Redacția
Încarcă...