RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan spune care este strategia PNL la prezidențiale, dacă PSD nu îl va susține pe Nicolae Ciucă

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat, miercuri, în cadrul unui interviu televizat, că dacă PSD nu îl va va susține pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale, liberalii vor apela la formațiunile de dreapta, Nicolae Ciucă a declarat anterior că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Rares Bogdan a dezvăluit planul PNL la prezidențiale  FOTO Facebook

Rares Bogdan a dezvăluit planul PNL la prezidențiale FOTO Facebook

Candidatul PNL va câștiga alegerile prezidențiale. Se va pune în spatele lui întreaga dreaptă românească în cazul în care nu mergem cu candidatura comună cu PSD. În momentul în care nu vom reuși să mergem pe o soluție de tandem cu cei din PSD, în cazul în care ei nu îl acceptă pe Nicolae Ciucă ca și candidat, vom începe discuții cu toate forțele care se revendică de dreapta pentru a obține susținerea lor pentru generalul Nicolae Ciucă. E firesc să facem asta, nu e nimic anormal, comportamentul nostru este deschis și transparent“, a declarat Rareș Bogdan, la DIGI 24, întrebat dacă candidatul PNL poate câștiga alegerile prezidențiale. 

  

Întrebat dacă asta ar crea probleme pentru guvernare, Rareș Bogdan a răspuns: “Cu cine să guvernăm? Nu putem guverna cu partidele de dreapta,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noțiunile de management financiar, esențiale pentru dezvoltarea unei afaceri internațional (P)

Redacția

O nouă plecare din PNL. Un senator și-a anunțat demisia din partid

Redacția

VIDEO Câștigătorul turneului ATP Roma – Primul trofeu din acest an

Redacția
Încarcă...