NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Resturi de corp uman, găsite lângă un bloc. Poliția face verificări la fața locului

UPDATE! Conform comunicatului IJP Bacău, se fac cercetări privind comiterea unei infractiuni de omor din culpa. „La data de 04 iunie a.c., in jurul orei 11.30, politistii bacauani au fost sesizati de catre un localnic de 72 de ani, despre faptul ca, in dreptul unui imobil de pe strada Cornisa se afla un cadavru. Echipa complexa, formata din politisti criminalisti, de investigatii criminale si de ordine publica au inceput imediat verificarile in acest caz. Cadavrul unui barbat a fost transportat la morga in vederea efectuarii autopsiei. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa„

Resturile unui corp uman au fost găsite astăzi lângă un bloc din cartierul Cornișa, din Bacău. După cum se vede în imaginea postată pe Facebook de un locatar din zonă, resturile au fost acoperite cu un cearșaf, iar zona încercuită.

Surse din Ambulanță au confirmat pentru zdbc.ro că este vorba de rămășițele unui corp uman, însă nu se știe exact cum au ajuns acolo.

Poliția Bacău a confirmat situația și susține că se fac verificări pentru a stabili de unde provin și ce s-a întâmplat. Vom reveni cu informații.

ZIARUL DE BACAU

Advertisements

Related posts

Veste bună pentru bugetari: Vor avea un weekend prelungit la începutul lunii mai

Redacția

ANUNŢUL Armatei pentru TOȚI românii! Nu suntem singurii care ne MOBILIZĂM!

Redacția

Experiment CFR Călători. Fără bilet nu veţi putea intra nici pe peroane!

Redacția
Încarcă...