NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Renegocierea PNRR, amânată. Ciucă: Este important să mergem o dată și să rezolvăm problema. Trebuie să fie anul acesta

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că discuția cu privire la renegocierea PNRR va avea loc în momentul în care liderii guvernamentali vor stabili toate aspectele care trebuie modificate. 

Nicolae Ciuca la intalnirea cu Comitetul Economiei Germane FOTO Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciucă, declarații privind renegocierea PNRR FOTO Arhivă

Întrebat cu privire la faptul că renegocierea PNRR ar putea să nu mai aibă loc în luna septembrie, anul acesta, premierul Nicolae Ciucă a precizat că liderii guvernamentali vor merge la Comisia Europeană pentru a cere renegocierea în momentul în care vor fi stabilite toate modificările necesare, în contextul în care „sunt mai multe aspecte” ce trebuie discutate. 

  

„Am stabilit să coagulăm toate propunerile care țin de modificări, sunt și alte aspecte (…) am stabilit ca până în momentul în care nu avem toate aceste aspecte agreate și fundamentate corespunzător nu vom merge la Comisie pentru că este important să mergem o dată și să rezolvăm problema, nu să avem o abordare fracturată, care să nu ducă la niciun rezultat”, a mai susținut Ciucă. 

Advertisements
Advertisements

În ceea ce privește momentul în care va avea loc discuția cu privire la renegocierea planului, premierul a arătat că acest lucru trebuie să se întâmple anul acesta. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Păcănelele, afară din baruri

Redacția

Copreședintele AUR Claudiu Târziu a declarat că Ungaria face investiții în Transilvania ca să devină ”stăpâna unei bucăți din țară”

Redacția

Ciucă, discuţie cu preşedintele Lituaniei. Pe agendă, situaţia din Ucraina, impactul în sectorul energetic şi implementărea sancţiunilor împotriva Rusiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site