NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministerul Apărării din Ucraina le cere locuitorilor din Crimeea să ofere detalii privind bazele şi mişcărille forţelor ruse

Ministerul Apărării din Ucraina a făcut apel la informatorii din Crimeea să transmită detalii privind mişcărole forţelor ruse, potrivit CNN.

Unitatea de Spionaj a Apărării a arătat, pe canalul său de Telegram, că vrea ca locuitorii din Crimeea să ofere ”localizarea exactă a punctelor de desfăşurare şi adresele rezidenţiale ale forţelor de ocupaţie (preferabil cu coordonate)”, precum şi detalii legate de unde locuiesc ofiţerii superiori.

De asemenea, oamenilor li s-a cerut să ofere ”locaţiile şi rutele mişcărilor echipamentelor militare” şi ”date exacte despre colaboratori locali care au schimbat taberele, trecând de partea duşmanului”

Ucraina nu a recunoscut vreun atac asupra locaţiilor militarilor ruşi şi echipamentelor din Crimeea, relatează news.ro

Advertisements
  

Citește și…

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bărbat mort după ce a fost găsit înjunghiat în curte. Polițiștii au suspecți, dar nu au pe cine ancheta

Redacția

Cântărețul Van Morrison dat în judecată de ministrul sănătății al Irlandei de Nord pentru calomnie în privința gestionării restricțiilor anti-Covid

Redacția

Cum ne-a afectat avalanșa de știri din pandemie sănătatea mintală. Sfaturi pentru 2022 de la un specialist

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site