NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reguli noi pentru locatarii de la bloc. Ce se va schimba începând cu sfârșitul lunii septembrie

Asociatiile de locatari/proprietari au o noua lege care stabileste comportamentul si conduita locatarilor de la bloc. Aceasta trebuie adoptata pana la sfarsitul lunii septembrie 2019.

Astfel, toti locatarii care traiesc intr-un condominiu, fie ca e vorba de proprietari sau de chiriasi, vor fi nevoiti sa respecte un regulament care stabileste regulile de comportament. De asemenea, si vizitatorii sunt supusi regulilor aprobate prin document. La sfarsitul anului trecut a fost stabilita o noua legislatie privind asociatiile de proprietari, care prevede ca toti proprietarii din condominii trebuie sa adopte, pana in data de 28 septembrie 2019, un document scris cu privire la regulile si conditiile de folosinta a partilor comune precum si normele de conduita si buna vecinatate dintre proprietari. Denumit „Regulamentul condominiului”, documentul va trebui sa fie respectat de toti locatarii din bloc, fie ca sunt proprietar sau doar chiriasi. De asemenea, si vizitatorii sunt supusi regulilor aprobate prin document.

Asociatiile de locatari/proprietari au o noua lege care stabileste comportamentul si conduita locatarilor de la bloc. Aceasta trebuie adoptata pana la sfarsitul lunii septembrie 2019. Astfel, toti locatarii care traiesc intr-un condominiu, fie ca e vorba de proprietari sau de chiriasi, vor fi nevoiti sa respecte un regulament care stabileste regulile de comportament. De asemenea, si vizitatorii sunt supusi regulilor aprobate prin document. La sfarsitul anului trecut a fost stabilita o noua legislatie privind asociatiile de proprietari, care prevede ca toti proprietarii din condominii trebuie sa adopte, pana in data de 28 septembrie 2019, un document scris cu privire la regulile si conditiile de folosinta a partilor comune precum si normele de conduita si buna vecinatate dintre proprietari. Denumit „Regulamentul condominiului”, documentul va trebui sa fie respectat de toti locatarii din bloc, fie ca sunt proprietar sau doar chiriasi. De asemenea, si vizitatorii sunt supusi regulilor aprobate prin document.

sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Preţul terenurilor agricole a explodat

Redacția

Ședință ordinară de Consiliu Județean

Redacția

Mândri că suntem Români: Ziua Națională a României fără paradă militară și fasole cu cârnați. Viceprimarul Vasile Axinte: „Nu sunt fonduri”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site