RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Referendumul online: peste 1.200 de pășcăneni cu acces la internet au votat! ApaVital trebuie să plece din municipiu!

Inițiativa NewsPascani.com și Actualitatea TV de a organiza un referendum online pentru a consulta pășcănenii în privința ApaVital a fost primit foarte bine de către internauți.  

Nu mai puțin de 1.200 de utilizatori de internet au răspuns la întrebarea pe care primarul dorește să le-o adreseze într-un referendum local.

„Sunteți de acord cu continuarea delegării serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare către S.C. ApaVital S.A. Iași?” este întrebarea la care 1.108 pășcăneni au răspuns „NU”, în timp ce 102 au răspuns „DA”.

  

Pe lângă răspuns au fost lăsate și mesaje către consilierii locali, majoritatea lor fiind împotriva delegării serviciului de apă-canal către ApaVital Iași.

Menționăm că mâine de la ora 10.00 consilierii locali sunt convocați în ședință de Consiliu Local pentru a vota menținerea sau revocarea delegării serviciului de apă-canal către operatorul ieșean, proiecte promovate de societatea civilă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Parlamentarii ieşeni din 5 partide au depus un amendament pentru autostradă

Redacția

Sentință contrară intențiilor primarului în cazul West Moldavia și Lorimer! Municipalitatea a greșit din nou. Cheltuieli de judecată de 2000 de lei plătite de la bugetul local!

Răzvan Grecu

Edilul Pașcaniului a intrat în concediu, în plin scandal al imobilelor care nu sunt autorizate ISU

Marius Parteni
Încarcă...