NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rechizitoriu AgroComplex: Daniel Sârbu a votat radierea datoriei firmei primarului Dumitru Pantazi deoarece i-a fost frică că va fi dat afară din partid

Declarație incendiară în dosarul „AgroComplex” dată de fostul consilier local Daniel Sârbu. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, acesta a mărturisit că dacă nu ar fi votat proiectul de ștergere a datoriei firmei actualului primar Dumitru Pantazi ar fi fost dat afară din Consiliul Local de către Neculai Rățoi.

Sârbu a explicat procurorilor DNA că în PSD era o regulă ca proiectele propuse de fostul primar Neculai Rățoi și acoliții săi să  fie aprobate fără discuții. Cine ieșea din această regulă era dat afară din partid și din legislativul local.

„Toate hotărârile de Consiliu Local care erau promovate de primarul municipiului Pașcani, Neculai Rățoi trebuiau să fie votate de consilierii PSD. Dacă ar fi votat împotriva unui proiect promovat de Neculai Rățoi sau de alți membri din partid, al căror proiect era girat de Rățoi, acesta i-ar fi retras sprijinul politic și ar fi pierdut calitatea de consilier local ”, a declarat Daniel Sârbu conform rechizitoriului DNA.

Cele declarate de Sârbu au corespondență și-n ziua de astăzi. Consilierul Benone Mihuț a fost exclus din PSD și și-a pierdut calitatea de consilier local din cauza faptului că nu a acceptat să voteze proiectul pro ApaVital al primarului Dumitru Pantazi.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Situație hilară: Prima nehotărâre de Consiliu Local din România a fost aprobată la Pașcani!

Răzvan Grecu

ApaVital ar putea investi la Pașcani 18 milioane de euro în loc de 13! Vezi motivul!

Răzvan Grecu

Zilele Municipiului: Se caută artiști, în limita banilor disponibili!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site