RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Recepție finală a lucrărilor de modernizare a stației de epurare

Lucrările de modernizare a stației de epurare, componenta B din cadrul măsurii ISPA, au ajuns în faza finală de recepție.  

Astăzi la sediul Prest Serv Apa SA a avut loc o întâlnire a beneficiarului acestui proiect cu proiectanții și firmele care au executat lucrările.

În urma testelor și a verificărilor, s-au identificat două mici probleme în ceea ce privește comisia de recepție a investiției, însă conform celui care a prezidat întâlnirea, dr.ing. Radu Luca a recomandat recepția finală.

  

“Raportul nostru, al consultantului, recomandă recepția finală a acestor lucrări. Mai sunt foarte mici obiecții, adăugiri pe care constructorul trebuie să le rezolve, dar nu consider că ar fi o mare problemă. Stația este funcționala, cu oarece diferențe față de ceea ce s-a ofertat, dar există și unele explicații tehnice. Există o expertiză tehnică semnată și contrasemnată de către cei mai buni experți din România în acest domeniu”, a declarat dr.ing. Radu Luca.

La întâlnire a participat viceprimarul Vasile Axinte și Dragoș Ionescu, președintele Consiliului de Administrație Prest Serv Apa.

Tot astăzi au fost predate rapoartele de teste și expertiza tehnică, iar în decursul zilei va fi instalat comutatorul.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Important pentru cei care plătesc impozitul pe teren

Ema Roman

Trei noi loturi de teren acordate gratuit pentru tinerii din Pașcani

Oana Cordoneanu

Bugetarii ar putea avea două zile libere în plus anul viitor

Redacția
Încarcă...