NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reacție după subiectul Newspascani.com despre calitatea produselor „Lapte și Corn” distribuite în unitățile de învățământ din Pașcani

Articolul publicat ieri de NewsPascani.com și Actualitatea Tv cu privire la calitatea produselor ce sunt distribuite în unele școli din Pașcani, a determinat reprezentanții Consiliului Județan Iași să ia o serie de măsuri. Începând de luni, funizorii vor fi verificați.

 

Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat printr-un comunicat această măsură.„Consiliul Județean Iași deruleaza în 92 de unități administrativ teritoriale Programul pentru Școli al României în cadrul căruia elevii primesc lapte (sau alte produse lactate) și corn. Având în vedere că în unele școli s-au semnalat aspecte neconforme în ceea ce privește calitatea produselor, reprezentanții C.J. vor începe de luni verificări în unitățile de învățământ”, se arată în comunicatul acestora.

 La Pașcani au fost întâlnite probleme cu calitatea cornurilor și merelor la ”Iordache Cantacuzino”, ”Nicolaie Iorga” și ”Miron Costin”. Cornuri mucegăite și biscuiți tari, ori mere verzi sunt produsele pe care le-au primit elevii.  

 

loading...
Advertisements

Related posts

Modernizări pe opt drumuri în Târgu Frumos

Redacția

Primele asfaltări din acest an, în comuna Alexandru Ioan Cuza

Redacția

Efectul crizei termoficării municipiului: debit mic la apa rece de la blocuri!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site