NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Start al lucrărilor pe drumul județean Lespezi – Dumbrava – Vânători

Constructorii au intrat de astăzi cu utilajele pe drumul județean 208 N, Lespezi – Dumbrava – Vânători. Ordinul de începere a lucrărilor a fost predat acestora de președintele CJ Iași.

 

 La eveniment, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte șantiere din zona Pașcani, a participat președintele Consiliului Juțedean, primari din zonă, consilieri locali și constructorii.„A început modernizarea drumului județean 208 N Lespezi (intersecție DJ 208)- Vânători. Președintele Consiliului Județean, Maricel Popa, a dat astăzi ordinul de începere a lucrărilor, în prezența autorităților locale din cele două comune beneficiare. Lucrările vor fi realizate de asocierea de firme SC Tehno Forest SRL – SC Hidroterra SA, care a câștigat licitația. Constructorul a început deja execuția casetelor de lărgire a drumului”, se arată în comunicatul remis redacției.

 Valoarea totală a contractului este de 11.142.130,83 lei. Se vor realiza căile de acces către proprietăți, podul peste râul Chirițescu va fi reconstruit și albia decolmatată, iar pe calea rutieră va fi turnat beton.

 

Lucrările de modernizare a celor aproape șase kilometri de drum sunt prevăzute a se finaliza în termen de 9 luni.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria continuă să factureze abuziv redevența către ApaVital. Operatorul achită mai puțin decât au stabilit consilierii

Răzvan Grecu

Angajatul ApaVital pus să debranșeze scările de bloc a fost oprit din acțiune de Poliția Locală (VIDEO)

Marius Parteni

Nedelcu nu știe, Axinte nu explică: Peste 20.000 lei tocați pe mâncarea și băutura oferită în spatele scenei, de “Zilele Municipiului”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site