NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CTP, despre Emma Răducanu: Să o iubim pentru ce joacă, pentru cum este ca om. Nu pentru că e româncă, că nu e!

Cristian Tudor Popescu a comentat, duminică, pe marginea victoriei extraordinare a Emmei Răducanu la turneul US Open. Gazetarul spune că românii ar trebui să o iubească pe Emma Răducanu „pentru ce joacă și pentru cum este ca om, nu pentru faptul că e româncă”.

„Să nu mai facem astfel de apropieri, cu Hagi, cu Simona Halep și cu Emma Răducanu. Sigur că da, o iubim, dar haideți s-o iubim pentru ce joacă, pentru cum este ea ca om. Și este extraordinară!

Nu pentru faptul că e româncă, că nu e! Tatăl ei este român. Atât. Să vă spun ceva care n-o să vă placă, dacă nu se năștea în Canada și nu trăia în Anglia, ci lucrurile astea se întâmplau în România era foarte puțin probabil ca Emma Răducanu să fie unde este astăzi, să ridice trofeul de la US Open.

Pentru că accidente fericite precum Simona Halep se întâmplă foarte rar. Dacă era în România nu știu ce făcea. Să fim serioși. Nici nu mai contează ce naționalitate are o jucătoare. Nici n-are rost să ne mai gândim. Sunt vreo șase țări, România, China, Filipine, Ecuador, Canada, Marea Britanie, toate la un loc.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Simona Halep, în optimi la US Open 2021. CTP: Un rezultat extraordinar. Rybakina e o Sabalenka tăcută

Redacția

Pele a ieșit de la terapie intensivă. “Sunt gata să joc 90 de minute, plus în prelungiri”

Redacția

“Șoc” în Liga a V-a, zona Pașcani: Vezi pentru ce sumă de bani au fost excluși din fotbal un arbitru și un observator!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site