RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Răzvan Grecu: „Primarul Dumitru Pantazi ar trebui să demisioneze și să-și ceară scuze celor anchetați de DNA pentru că i-au ajutat firma să scape de datorii”


Editorul NewsPascani.com, Răzvan Grecu,  i-a cerut ieri demisia primarului Dumitru Pantazi. În emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV acesta a explicat că dacă actualul primar ar avea onoare și-ar prezenta demisia și scuzele publice pentru stresul la care sunt supuși cei 28 de inculpați din dosarul „AgroComplex”.

 „Dacă mai are cât de cât bărbăție, ar trebui pentru tot ce suferă oamenii cercetați de DNA să-și dea demisia din funcția de primar și să-și ceară scuze public acestora. Este o ipostază foarte nasoală să te duci la DNA sau să bagi cardul în bancomat și să constați că salariul tău este blocat de procurori. În momentul de față cei 28 de inculpați din dosarul „AgroComplex” sunt supuși de organele de anchetă la o presiune psihologică și financiară”, a declarat Răzvan Grecu, editor NewsPascani.com.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Misterul primilor doi ani dezastruoși de mandat al administrației Pantazi a fost elucidat

Marius Parteni

Primăria Mogoșești Siret va da 1,22 milioane de euro unei firme din Iași pentru lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundaţiile din 2010

Redacția

În curând va exista un drum expres Paşcani – Suceava în cadrul Master Planului General de Transport al României

Redacția
Încarcă...