NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Razii în judeţ: bărbaţi în toată firea, în prag de pensie, prinşi la volan fără a avea permis

Jale pe şoselele din județul Iaşi, unde tot mai mulţi conduc maşini fără să deţină permis de conducere. Unul dintre cei depistaţi de poliţiştii ieşeni în trafic a fost şi un bărbat de 55 de ani care se încăpăţâna să conducă maşina cu toate că îi fusese anulat permisul de conducere.

„La data de 10 iulie, poliţiştii Secţiei 5 Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani, din municipiul Iaşi. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În aceeaşI zi, poliţiştii din Paşcani au oprit în trafic pe DJ 207M, în comuna Alexandru Ioan Cuza, un autoturism condus de către un bărbat de 66 de ani, din Hălăuceşti.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis.

  

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

O nouă victimă prin metoda „Accidentul”. Un bătrân din Mogoșești Siret a pierdut 4000 lei

Oana Cordoneanu

La volanul unei mașini, pe o stradă din Pașcani, fără permis de conducere

Redacția

Control judiciar pentru indivizii care au provocat scandal sâmbătă la Boureni. Proprietarul casei și-a retras plângerea!

Marius Parteni
Încarcă...