NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Răsturnare de situație: un document al ANAF arată că Prest Serv Apa nu are conturile blocate! Primarul nu mai are motive să repună pe ordinea de zi proiectele pro ApaVital! (DOC)

Un document transmis astăzi de ANAF către Consiliul Local îl contrazice pe primarul Dumitru Pantazi și arată că poprirea conturilor Prest Serv Apa pentru datoriile către RAGCL nu mai este de actualitate. Astfel, toată pledoaria pro ApaVital pe care edilul a  avut-o astăzi în ședința de Consiliu Local, nu mai are niciun fundament.

 

  

Din adresă rezultă că ANAF consideră că datoriile pe care Prest Serv Apa le avea către RAGCL au fost achitate astfel că s-a dispus sistarea executării silite a operatorului local de epurare.

Adresă a fost trimisă către Consiliul Local astăzi 29.05.2015 în jurul orei 12.00, în timp ce documentul prezentat de primarul Dumitru Pantazi este întrat în instituția pe care o conduce pe 26.05.2015 și comunică suspendarea executării silite și reluarea acesteia. Mai mult, tot ANAF a trimis către Consiliul Local în data de 21.05.2015 o adresă prin care înștiința de asemenea că executarea silită a fost sistată.

Astfel, știind la cât de greu se mișcă lucrurile în România, este posibil ca adresa prezentată de primar să fi fost emisă de ANAF la o dată ulterioară zilei de 21.05.2015 și de aici și confuzia cu privire la sechestrul pe conturile PSA.

Intră aici și vezi documentul

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Lista măsurilor care intră în vigoare după 15 mai, pentru starea de alertă

Redacția

Suspiciuni privind suma alocată pentru amenajarea sediului Bibliotecii Municipale

Oana Cordoneanu

Şedinţă extraordinară la Primăria Paşcani! Patru proiecte de hotărâre pe ordinea de zi

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site