RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan, după ce a fost invitat de Ciolacu să vină cu o propunere „de un foarte bun specialist în energie”: Îi dau doar un sfat, domnului Ciolacu, aproape amical, să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele. ot cu glumițe subțiri a pierdut și un alt lider PSD alegerile”

Polemicile dintre liderii formațiunilor PNL și PSD continuă, în ciuda argumentului pe care-l tot avansează, privind necesitatea funcționării coaliției de guvernare. După ce prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a insistat ca PSD să-i înlăture pe cei din conducerea ANRE, a venit replica președintelui social-democraților Marcel Ciolacu. Acesta l-a invitat pe Rareș Bogdan, într-o notă ironică, să aducă el o propunere„de un foarte bun specialist în energie”.

Rareș Bogdan spune că „alege să nu răspundă atacurilor domnului Ciolacu, care s-au dorit a fi subtile, într-o notă mai înaltă, pentru că România are nevoie de o Coaliție stabilă și de multă seriozitate și echilibru în această perioadă, nicidecum de polemici politicianiste”

Totuși, Rareș Bogdan vine cu un sfat pentru Ciolacu

„Îi dau un sfat aproape amical, să-l dea afară pe omul care-i scrie glumițele și îl sfătuiește să aibă o astfel de abordare. Tot cu glumițe subțiri a pierdut și un alt lider PSD alegerile… e drept că acum opt ani, iar eu am avut o foarte, foarte mică contribuție la asta, în acel moment, alături de milioane și milioane de români din țară și din străinătate. Spre deosebire de mulți dintre vechii politicieni, eu  iau în serios problema energiei,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Camera Deputaților nu face economii. Licitație pentru achiziționarea de fotolii de piele de 1,3 milioane de euro

Redacția

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a anunţat pe Twitter că s-a externat din spital, după ce a fost internat sub suspiciunea de ocluzie intestinală

Redacția

Purtătorul de cuvânt al BOR despre AUR și George Simion: „Creștinismul nu este niciodată la cuțite cu realitatea. E mereu decent și profund realist.”

Redacția
Încarcă...