RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Unde va avea loc Turneul Campioanelor 2022 – Simona Halep, șanse reale de a se califica

WTA a anunțat marți că ediția din acest an a Turneului Campioanelor va fi găzduită de Dickies Arena din Fort Worth (Texas), în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie. Competiția va aduna la start cele mai bune opt sportive ale sezonului în curs, iar Simona Halep are șanse reale de a se califica.

Simona HalepFoto: Phamai Techaphan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Turneul Campioanelor 2022 va avea loc la Fort Worth, Texas

  

„Dickies Arena și orașul Fort Worth au un palmares dovedit în ceea ce privește găzduirea unor evenimente sportive și de divertisment de talie mondială și suntem încântați să readucem turneul de referință al WTA în Statele Unite pentru prima dată din 2005 încoace.

Această locație va oferi o experiență fantastică atât pentru jucătoare, cât și pentru fani și va oferi un final pe măsură pentru încă un sezon captivant al circuitului WTA”, a declarat Steve Simon, președintele WTA.

De când și-a deschis porțile, la sfârșitul anului 2019, Dickies Arena a găzduit concerte și evenimente sportive de top, printre care Paul McCartney, Michael Bublé și KISS, precum și primele etape ale turneelor de baschet masculin din NCAA, campionatele de gimnastică din SUA și Bassmaster Classic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Satelitul BlueWalker 3 a devenit unul dintre cele mai strălucitoare obiecte de pe cerul nocturn, ceea ce amplifică îngrijorările privind viitorul observațiilor astronomice realizate de pe Pământ

Redacția

NASA va lansa rachete din Australia, pentru prima dată după 27 de ani

Redacția

Institutul „Elie Wiesel”, despre cazul Viktor Orban: Prin cele transmise public unii lideri UDMR par că „toarnă şi gaz pe foc” / Astfel de mesaje pun democraţia în pericol

Redacția
Încarcă...