NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Unde va avea loc Turneul Campioanelor 2022 – Simona Halep, șanse reale de a se califica

WTA a anunțat marți că ediția din acest an a Turneului Campioanelor va fi găzduită de Dickies Arena din Fort Worth (Texas), în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie. Competiția va aduna la start cele mai bune opt sportive ale sezonului în curs, iar Simona Halep are șanse reale de a se califica.

Simona HalepFoto: Phamai Techaphan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Turneul Campioanelor 2022 va avea loc la Fort Worth, Texas

  

„Dickies Arena și orașul Fort Worth au un palmares dovedit în ceea ce privește găzduirea unor evenimente sportive și de divertisment de talie mondială și suntem încântați să readucem turneul de referință al WTA în Statele Unite pentru prima dată din 2005 încoace.

Advertisements

Această locație va oferi o experiență fantastică atât pentru jucătoare, cât și pentru fani și va oferi un final pe măsură pentru încă un sezon captivant al circuitului WTA”, a declarat Steve Simon, președintele WTA.

Advertisements

De când și-a deschis porțile, la sfârșitul anului 2019, Dickies Arena a găzduit concerte și evenimente sportive de top, printre care Paul McCartney, Michael Bublé și KISS, precum și primele etape ale turneelor de baschet masculin din NCAA, campionatele de gimnastică din SUA și Bassmaster Classic.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nouă militanți ecologiști au fost condamnați la închisoare pentru că au blocat traficul în Londra: „Nu putem fi opriţi, o altă lume este posibilă” / Judecător: „Inculpaţii par să vrea să fie martiri ai cauzei lor”

Redacția

Singurătatea politicianului de cursă lungă: cazul Ludovic Orban. Zeci de aleşi îl susţin, dar niciunul nu l-a urmat

Redacția

Boboteaza, ziua în care sunt sfințite apele. Tradiții și obiceiuri la români

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site