RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL speră la un ajutor guvernamental. Debitorii în atenția membrilor CA (DOC)

Ședință importantă ieri la sediul RAGCL Pașcani. Membrii Consiliului de Administrației s-au întâlnit pentru a discuta mai multe puncte de pe ordinea de zi. Printre acestea și cel prin care societatea oferă servicii de citire și repartizare a consumurilor de apă către ApaVital, la cererea unor reprezentanți de scară.

  

Prețul aprobat de membrii consiliului pentru aceste servicii a fost de 5 lei, inclusiv TVA. Directorul Gelu Nedelcu a apreciat faptul că societatea face eforturi mari pentru plata gazului metan, astfel încât regia să nu rămână fără gaz.

Un alt punct a fost cel cu privire la documentația care va ajunge în numele Primăriei Pașcani pe masa Ministerului Dezvoltării Regionale prin care se solicită un ajutor pentru plata subvenției.

S-au discutat și despre debitele înregistrate la plata facturilor de către clienții care locuiesc la case. Sunt 388 de familii care cumulează datorii de aproximativ 130.000 lei. De asemenea, sunt peste 40 de familii care primesc agent termic și apă caldă care înregistrează datorii de 10.000 lei. În total de la acestea trebuie să se strângă 2,7 milioane lei.    

Situația debitelor la case

Situația debite pentru clienți cărora li s-a trimis notificare, cei cu debite mai mari de 100.000.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Traficul din Podu Iloaiei, dirijat începând de luni. Plan pentru construcția unei pasarele

Redacția

Administrator de pompe funebre acuzat că îmbălsămează morții la parterul unui bloc locuit (VIDEO)

Teona Gherasim

Târgu Frumos se pregătește pentru Sărbătorile Pascale

Oana Cordoneanu
Încarcă...