NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL speră la un ajutor guvernamental. Debitorii în atenția membrilor CA (DOC)

Ședință importantă ieri la sediul RAGCL Pașcani. Membrii Consiliului de Administrației s-au întâlnit pentru a discuta mai multe puncte de pe ordinea de zi. Printre acestea și cel prin care societatea oferă servicii de citire și repartizare a consumurilor de apă către ApaVital, la cererea unor reprezentanți de scară.

  

Prețul aprobat de membrii consiliului pentru aceste servicii a fost de 5 lei, inclusiv TVA. Directorul Gelu Nedelcu a apreciat faptul că societatea face eforturi mari pentru plata gazului metan, astfel încât regia să nu rămână fără gaz.

Un alt punct a fost cel cu privire la documentația care va ajunge în numele Primăriei Pașcani pe masa Ministerului Dezvoltării Regionale prin care se solicită un ajutor pentru plata subvenției.

S-au discutat și despre debitele înregistrate la plata facturilor de către clienții care locuiesc la case. Sunt 388 de familii care cumulează datorii de aproximativ 130.000 lei. De asemenea, sunt peste 40 de familii care primesc agent termic și apă caldă care înregistrează datorii de 10.000 lei. În total de la acestea trebuie să se strângă 2,7 milioane lei.    

Situația debitelor la case

Situația debite pentru clienți cărora li s-a trimis notificare, cei cu debite mai mari de 100.000.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

De la ploi si vant, la temperaturi peste medie. Cum va arata vremea in urmatoarele 3 zile

Redacția

Cum a crescut prețul la apă în Pașcani din 2014 până acum: Casa de Cultură plătește de aproape trei ori mai scump la ApaVital față de Prest Serv Apa! (DOC)

Răzvan Grecu

Florin Cîțu: România poate intra în spațiul Schengen în acest an. Adoptarea monedei euro, în 2027 sau 2028

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site