RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei, răspuns pentru Arhiepiscopul Tomisului: ”Recidivând, unii se compromit spectaculos și ireversibil” / ÎPS Teodosie l-a caracterizat pe Putin ca nefiind “atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei i-a răspuns într-o postare pe contul său de Instagram Arhiepicopului Tomisului, ÎPS Teodosie, după ce acesta a precizat că președintele Putin, nu este “atât de negru pe cum îl prezintă toată lumea”.

Teodosie a precizat miercuri, după ce a fost întrebat dacă își mai menţine afirmaţia făcută înainte de izbucnirea războiului din Ucraina, că Vladimir Putin a adus multe jertfe şi este un ctitor la Sfântul Munte şi la Ierusalim: “Ce a adus, a rămas. A luat ctitoriile, le-a mitraliat? Nu a făcut nimic cu ele. Sunt aceleaşi. Nu trebuie să am eu o părere”.

Bănescu i-a răspuns ÎPS Teodosie, amintindu-i că ”fiecare dintre noi se onorează sau se compromite moral în cel mai relevant mod cu putință prin poziționarea față de răul hidos, față de crima odioasă, față de nedreptatea strigătoare la cer și mai ales față de Adevăr”.

”Perseverarea tomitană în opțiunea oarbă moral, favorabilă barbariei travestite în ctitor creștin, dar și întrebarea zguduitor de cinică, „Ce, a mitraliat ctitoriile?”, sunt aproape amuțitoare.

  

Ca și cum zidurile unor construcții, fie ele și biserici,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

OMS încearcă să stabilească un pod aerian în nordul Afganistanului pentru a aduce mai multe provizii medicale

Redacția

BREAKING NEWS! Prigojin se răzgândește după 24 de ore și pune capăt rebeliunii militare din Rusia

Redacția

Ce ni se pare amuzant? Există vreo diferență de la femei la bărbați?

Redacția
Încarcă...