RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Punctele de prim ajutor ale pășcănenilor pe perioada caniculară

Vești bune pentru pășcănenii care se luptă cu aceste zile caniculare. Viceprimarul Vasile Axinte ne-a expus maniera prin care Primăria ajută populația în această perioadă.

 „În perioada care urmează, respectiv marți, miercuri și joi s-a anunțat o perioadă de caniculă cu temperaturi de peste 30 de grade. Primăria a luat măsuri, a aprovizionat cu apă salariații Primăriei, atat de la birourile funcționale cat și cei care lucrează în stradă și avem și acel protocol încheiat cu toate farmaciile din oraș pe perioadă verii care trebuie să asigure apă și eventual luarea unei tensiuni dacă este nevoie. E bine ca cetățenii să știe că pot intra în orice farmacie din oraș ca să ceară aceste lucruri. De asemenea în piețe, unde sunt zone aglomerate, la birourile din piață pot găsi apă și personal care să le asigure o îngrijire”, ne-a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

„Bucură-te om bun” la Humosu

Ema Roman

Directivă care să stabilească limite minime și maxime de temperatură la locul de muncă, solicitată de Confederația European a Sindicatelor de la CE

Redacția

Persoanele cu probleme vasculare, chemate la control

Redacția
Încarcă...