RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD, ironii la adresa USR: Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloş-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”?

PSD, ironii la adresa USR: Cum e posibil ca, după tot scandalul Salonului, „Cioloş-Două-Speciale” să nu se delimiteze de doamna „DRAGu-De-Salon”? Social-democraţii au criticat, vineri, într-o postare pe Facebook, partidul condus de Dacian Cioloş, în contextul scandalului în care este implicată Anca Dragu, care este acuzată că a folosit privilegiile funcţiei, pe când era preşedinte al Senatului, într-o deplasare în interes personal, cu familia.

„CĂUTAŢI PENTRU ABUZ DE PRIVILEGII

Semnalmente:

Dau lecţii de morală şi etică politică

  

Colecţionează rente şi pensii speciale!

Folosesc banii publici pentru vacanţele familiei”, au transmis social-democraţii pe Facebook. 

„Motivare:”Cioloş-Două (pensii)- Speciale” tace asurzitor când principiile morale pe care le cere altora sunt “uitate” fix de colegii săi de partid”, continuă PSD. 

Formaţiunea îl critică pe liderul USR pentru lipsa de reacţie în urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii, conform cărora, fosta şefă a Senatului, Anca Dragu a utilizat resursele publice în interesul propriu. 

, întreabă social-democraţii retoric. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dominic Fritz (USR): E un mit că toate deciziile au fost luate cu 14 la 11 în Biroul Naţional. Nu înţeleg de ce Cioloş nu a prezentat propunerile în filiale

Redacția

Cine sunt independenții care vor sa ajungă în Parlamentul European

Redacția

E rusesc, dar nu se vede. Trucurile companiilor pentru a continua să cumpere petrol din Moscova și să câștige mulți bani

Redacția
Încarcă...