NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD IAŞI susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu

Comitetul Executiv Județean Iași al PSD, întrunit astăzi, a votat în unanimitate susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, propusă de Comitetul Executiv Național. În cadrul întâlnirii, președintele Maricel Popa, a prezentat raportul de evaluare al Comitetului Executiv Național cu privire la stadiul implementării măsurilor din programul de guvernare pentru primul semestru al acestui an.

 

„Am stabilit în unanimitate să susținem moțiunea de cenzură și am discutat cu parlamentarii noștri să fie prezenți și să susțină partidul, miercuri, în plenul Parlamentului. Din păcate, Guvernul Grindeanu a reușit să implementeze foarte puține din măsurile programate pentru primul semestru al acestui an. Cu programul de guvernare am câștigat alegerile și cu realizarea lui ne vom prezenta în fața alegătorilor în 2020. Nu putem să punem în pericol trendul pozitiv pe care se află acum economia românească. Românii au dreptul să o ducă bine și nu doar binișor. Programul de guvernare este un proiect amplu, îndrăzneț menit să aducă bunăstare și siguranță.O parte a miniștrilor nu au avut realizări în această perioadă. Este inadmisibil”, a declarat președintele PSD Iași, Maricel Popa.

  

În cadrul ședinței mai mulți primari din județau solicitat demisia din PSD Iași a primarului Mihai Chirica, ca urmare a afirmațiilorfăcute în legătură cu actuala situație politică din România și din partid.

Advertisements

Totodată, președintele PSD Iași a propus astăzi ca la fiecare întâlnire a Comitetului Executiv Județean să fie invitați toți secretarii de stat ai PSD Iași pentru a prezenta stadiului implementării programului de guvernare.

Advertisements

Compartimentul de comunicare al PSD Iași

Advertisements
Advertisements

Related posts

După ce şi-au votat pensii speciale, deputaţii cer şi maşina de serviciu în vacanţă

Redacția

PDL BOICOTEAZĂ referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu

Redacția

Fuziunea dintre PDL și PNL s-a realizat la Pașcani. Marius Pintilie a devenit președinte plin!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site